Lobsterizmus 101

Friss kommentek

  • Reactor: @desw: Mi az uralkodás első szabálya? MINDENÉRT te vagy a felelős. Erről pedig ennyit. @eff: A nagyvárosban talán jobb? Ott még föld sincs, amit ve... (2022.04.28. 06:36) Emigrálj barátokkal!
  • Reactor: @troll ellenpólus: Valóban igen sokat elért. 8 helyet estünk vissza a GDP-listán, hála neki. Az áldásos gazdaságpolitikája következtében nemhogy a b... (2022.04.28. 00:47) Kis magyar önismeret
  • Reactor: @Quadrille Lobster: Tényleg? Pedig anno Rómában remekül működött. Nem véletlen, hogy az ő birodalmuk mái napig rekorder fennmaradás tekintetében. A ... (2022.04.28. 00:43) Miért zuhan le a gyorsnaszád?
  • Reactor: A társadalom döntő többsége nagy ívben szarik a politikára. Bal, szélsőbal, jobb, szélsőjobb, centrális, horizontális, vertikális, majális...szarják... (2022.04.28. 00:25) A Lobsterizmus saját politikai térképe
  • nevetőharmadik: @Reactor: tökéletesen igazad van. Az elmúlt 9 (!) év során radikálisan revideáltam a demokráciáról vallott nézeteimet, és meggyőződéssel állítom, ... (2022.04.27. 14:55) Politikai tőke és kapzsiság
  • Reactor: Adblocker telepítés. És onnantól békénhagynak a reklámokkal. Aki meg azért nem barátkozik veled, mert szerinte nem vagy elég divatkövető, trendi, va... (2022.04.27. 05:55) Nem ügyfél vagy, hanem termék. Úgyhogy megéri téged szívatni

Gazdag ara - Szegény ara: Hogyan fogjunk pénzes pasit?

2015. 01. 13.

Gazdag férfi megfogásához nem az a legjobb út, hogy megadsz mindent, amit kér. Mert akkor házasság alatt is azt akarja majd, azt meg ugye nem szeretnéd. Helyette azt szeretnéd elérni, hogy akarata ellenére vegyen el. Ne azért vegyen el, mert akar, hanem azért, mert muszáj. Így nem akkor hagy majd el, amikor csak akar, hanem amikor már nem muszáj veled lenni.

Inkább féljen, mint szeressen, mert a félelemről te döntesz - a szeretetről meg ő. 

Még mindig nem érted?

Mosolygó Gyilkossal és Macska Nélküli Vigyorral összedugtuk a fejünket, hogy praktikus tanácsokat adjunk gazdag partner befogásához.

Mivel már nem a hatvanas éveket tapossuk és igazából most már a gazdag férfiak is sikeres partnerre vágynak, azért vannak még sokan, akik régimódi beauty-status exchange-ben gondolkodnak. Ez a poszt nekik szól. A cél természetesen lehet gazdag feleség is, de gazdag nővel nem működnek olyan jól a klisék. Így az egyszerűség kedvéért most a gazdag férj megszerzéséről fogunk értekezni.

Az ugye alap, hogy házasságon belül is létezik prostitúció.

Ha azért vagy valakivel, mert előnyöd származik belőle. Vagy mert félsz, hogy nem találnál jobbat. Vagy mert nem akarod, hogy csökkenjen az életszínvonalad. Ha csak szétteszed a lábad és elviseled. Ha csak azért csinálod, mert házasságban időnként muszáj. Ha nem tudod, miért csinálod, de nem mered firtatni az egész házasságosdi értelmét.

Az ugyanolyan prostitúció, mint amiért készpénzt kapnak. Előttem hiába arcoskodsz, hogy a házasság szentsége, mert kiröhöglek. Aki még gyereket is csinál egy ilyen kapcsolatba, az kevésbé erkölcsös, mint a kurva, aki legalább elköltheti a pénzét.

Megélhetési párzás az érdekházasság is. És azt is érdekházasságnak veszem, amit anyuék nyomására kötnek. Meg azt is, ami egykor szerelem volt. Nekem hiába lobogtatnak anyakönyvi kivonatot. Ha valaki anyagi biztonságért/hátrányok elkerüléséért teszi oda magát, az bizony kurválkodik. Ha csak a szüleidet akarod vele elhallgattani, akkor még egy kurvánál is hülyébb vagy. Akkor már inkább tessék ésszel.

De az ilyen partner megszerzéséhez több kell, mint egy adatlap, ami részletezi, hogy vállalsz-e anált is.

A lányregényes véletlenekre csak a hülyék várnak. Hogy majd leugrasz az éjjjel-nappaliba és éppen ott lesz az illető, gazdag, jóképű. Igazából nem is jár ilyen helyre, csak éppen most. És te egészen véletlenül leszel ott, persze. Vagy netán még aktívan teszel is az ellen, hogy a Fehér Herceggel találkozz, mint egy Jane Austen regény hősnője. Ez esetben a rokonok fognak összeboronálni, plusz egy elmaradhatatlan véletlen. De erre inkább ne számíts.

Ide stratégia kell.

Csak nézek és álmélkodok, hogy egyesek milyen primer logika mentén nyomatják a megélhetési párzást. Mintha kábé mindent elhinnének, amit a magazinok mondanak - és szó szerint veszik, amit a partner kér. Pedig az nem mindig célravezető.

Hogyan kerüljünk a szeme elé?

 

Csak nagyon hülye bétahímek veszik be azt az öltözői dumát, hogy az alfahím csak odamegy, annyit mond, hogy térdelj le és szeress - a valóságban még az alfahím sem teszi ezt. 

Ugyanígy nem igaz, amit a hölgyek állítanak utólag, vagyis hogy a Herceg odament és lett is mindjárt nagy szerelem.

A valóság az, hogy oda kell menned, ahol az áhított társadalmi csoport tagja amúgy is előfordul. Nem oda, ahová jégkrémet meg elemet venni jársz esténként.

A fenti hölgy például feladott egy hirdetést, hogy van egy jó teste és 25 léve, őszinte lesz: becserélné évi minimum évi 500ezer dolláros férjre.

Az isten szerelmére, legyél modell!

 

Igazából ha van két melled és egy relatíve formás segged, ő jól elvan - de te egy igazi idiótára vadászol, aki nem bízik a saját ítéletében. Ezért neki papír kell arról, hogy jó nője van. 

Valamennyire a szilikonmellek is ezt a célt szolgálják. Kvantifikálható a jónőség mértéke. 

De az igazi profik "modellek". 

Gondold végig, ha úgy mutathat be, hogy "a barátnőm modell", akkor nem kell tovább magyarázni, hogy jó nő vagy. Melyik hangzik jobban, hogy Leonardo di Caprio 20 nővel hagyta el a bulit, vagy hogy 20 modellel? Naugye.

Szóval fogyózz pár hétig, vegyél egy bikinit, fotóztasd le magad egy profival (csak ne saját sminkben, nem valószínű, hogy tényleg jól áll) és add le mondjuk egy ügynökséghez. Amit mondjuk két harmincas vállalkozó alapított, hogy majd maguktól jöjjenek a csajok, de ez most mindegy is. Ha voltál már legalább egy meghallgatáson, vagy promózhattál energiaitalt bugyiban egy szórakozóhelyen, akkor hivatalosan is "modell" vagy. 

A szépségversenyek szintén hálás pálya. Totál megéri a nevezési díjat - ha másért nem, mert ott hemzsegnek a certified jónőre vágyó hímek. Onnantól már neked kel résen lenni, hogy melyiknek éri meg engedni. Vidd magaddal anyukádat, ő már nem szentimentális és még az áradat is felveri helyetted. Játszhattok például jó rendőr-rossz rendőrt, ahol rebegteted a pilláidat, hogy szívesen mennél, de a mamád, ő meg szemérmetlenül megkérdezi, hogy mennyit keres az illető. 

Bónusz, hogy az általad keresett pasik imádják a butuska nőket - és hát modell-karrierről álmodni meg szépségversenyeken pucsítani a butuska ambíciók kvintesszenciája. 

Így amíg a külsődre vonatkoznak az ambíciói, addig támogatni fog. És megnyugodhat, hogy továbbra sem vagy túl okos. 

 

Nem viccelődünk a gazdag pasi megfogásával a gazdag pasinak

 

Egy ismerősöm hazalátogatott kicsiny falujába és amikor a nénik azzal zaklatták, hogy van-e már kérő (20 éves). Azzal viccelte el, hogy nem kell ő senkinek. Mire a nénik sűrűn vetették a keresztet és köpködtek át a válluk felett, hogy jujj, ne mondjon ilyet, azonnal szívja vissza, mert csak van valaki...

Ez persze egy szélsőséges eset. A huszonegyedik században egy húszéves a legritkább esetben parázik azon, hogy túl öreg ahhoz, hogy valaki ráfanyalodjon és tisztességes nővé tegye. (A civilizálatlanabb országok még csak a 17. századot tapossák.)

Egy kor fölött azonban már akkor is érzed a külső nyomást, ha magadtól nem érdekelne a dolog. Tán romlott áru vagy, vagy mi? És ha adsz a véleményükre, kénytelen vagy gyűrűt villantani, mert másból nem értenek. Szerető élettárs nem elég, elégedett élet pláne nem bizonyíték. Sőt. Ha boldog vagy, akkor az csak átmeneti. Az nem megállapodottság.

Meggyőződésük, hogy csak a házasság elég nagy szívás. Csak abból elég kellemetlen kilépni ahhoz, hogy egyben tartsa a két szerencsétlent, amikor mág nem akarnak együtt lenni. Ha házasság nincs, az idillednek hamarosan vége. (Ha viszont házasság van, a nyomorúságod ki fog tolódni a válás miatt.)

Egy kor fölött végleg mindenki úgy néz rád, mintha valami bajod lenne, romlott lennél belülről, ha nem engedheted meg magadnak a gyerekülést a 4x4-ben.

Kritikus, hogy ezt senki ne lássa rajtad. Ha szingli vagy, pláne. Eszedbe ne jusson azon viccelődni a haverok előtt, hogy hozzanak már össze valami pénzes pasival/csajjal. Eszedbe ne jusson házassággal viccelődni az első évben - pláne az első randin. Ha tényleg el vagy keseredve, kurvára nem szabad kimutatnod. Még a gyanú árnyékát is el kell kerülnöd.

Ne feledd, egy idiótát keresel. Néha jó ötletnek tűnhet egy ál-ironikus viccel elütni a gyanút - hogy például "úgyis tudjuk, hogy csak a pénzedért vagyok veled" (két winky szmájli). De ne tedd!

Épp attól esne le neki, és azt nem akarod. Ő azt szeretné hinni, hogy a pénzén túl van valami más is. Titokban, önmagának meg azt, hogy még a pénz sem számít. Szóval ne dőlj be a cseles célozgatásoknak. Lepődj meg és ne is értsd a célzást.

Persze ezt mondani könnyű.

Ha neki vagy keseredve, akkor "nem akarod veszegetni az idődet". Ezért olyanokat zaklatsz a családalapítási tervek összehangolásával, akik még nem mentettek el a telefonjukban. Tartsd észben, hogy ilyenkor pont úgy viselkedsz, mint a kiéhezett pöcsfej, aki "nem akarja vesztegetni az idejét" és jó előre elküld egy péniszfotót, nehogy prűd csajjal kelljen csetelni

Szex

1pcs-lot-sexy-body-lift-shaper-lingerie-pink.jpg

Kritikus ponthoz érkeztünk.

Siker esetén minden kezdeti mulasztás veled marad, úgyhogy nagyon figyelj oda. 

Először is: amire legerőször azt mondod, hogy jó volt neked, azt fogja csinálni mindig. És csak azt. Úgyhogy a későbbi fizikai nyugalmad érdekében jól gondold meg, mire sóhajtozol vagy visítasz. 

Hasonlóképp eszedbe ne jusson az elején sokáig dolgoztatni. Pro tip: Hamar szimulálj orgazmust - majd kérj elnézést, amiért már megint túl korán elmentél. Hidd el, el fogja hinni. És meg fog bocsátani. És nem fog hinni a jószerencséjének. Majd ha tartósabban berendezkedtek, megköszönheted nekem:) 

 

Gyakori tévedések

 

Soha nem az számít, amint mond, hanem amit teszel. 

A hosszú távú cél nem az, hogy a férfi kielégüljön, hanem hogy fizessen. Ezért tehát hibás megközelítés kizárólag a pasi titkos, belső igényeire koncentrálni, három okból is:

1) Mert rossz precedenst teremt.

Ha már megszereztük, payback time, azaz eszünkben sem lesz folytatni a pasi maradéktalan kiszolgálását. Erre már most fel kell készíteni, vagyis fontos, hogy ne szokja meg a jót. Mindig érezze magát egy kicsit limbóban. A jó dolgokat mindig kövesse megvonás, a megszoknivaló rosszat pedig már a legelső naptól adagoljuk - persze csak apránként. (A szoktatást mindig kövesse valami jutalom és pozitív megerősítés.) Így minden egyes alkalommal, amikor lenyeli a békát és ennek ellenére megdug - aláírja, hogy ez mehet. 

2) Mert elkapatjuk vele.

Később minden nívó-csökkenést észrevesz, és hiába mondjuk majd neki, hogy még mindig jobban jár, mint XY, képes lesz és más utakra kívánkozik majd.

3) Mert lecsapja a kezünkről valaki, aki sokkal célratörőbb.

Persze, ő olyat szeretne, aki nem zsarolja, de azt veszi el, akit kénytelen lesz. Te szerényen nem zsarolod, a másik csaj meg már terhes. Dühös miatta, persze, de most ki itt a hülye? 

Lehet, hogy mi jól kielégítjük, a konkurencia meg csak közepesen elégíti ki, viszont gyerekkel zsarolja. A kettő együtt pedig már többet nyom a latban, mint holmi tökéletes kiszolgálás.

Persze szóban azt ígéred, hogy mindig minden vágyát kielégíted, hülye lennél mást állítani, de a saját érdekedben el kell hinteni, a jeleket, amiből a pasi kiolvashatja, amit te akarsz. Persze közben azt hiszi, hogy átlátott rajtad és túljárt az eszeden, pedig csak a szándékosan kiszórt kenyérmorzsát követte.

Hiszen már Machiavelli is megmondta, inkább féljék az arát, mintsem szeressék, mert a szeretetről ők döntenek, de a félelemről te.

Megcsalás = JÓ

Kezdő férjfogók gyakori hibája, hogy rettegnek attól, hogy a pasi félrelép.

A szomszéd legelő azonban ritkán tökéletes. Hadd menjen csak a pasi, ki fog derülni, hogy ott is vannak hibák, és ha elég hamar ráébred, vissza akar jönni a megszokottba. Mert annál lustább, hogy újat szokjon meg.

Azt viszont már nem teheti csak úgy. Ha egy megcsalás után vissza akar jönni, akkor már nem lehet megint csak barát. Akkor már emelnie kell a tétet. Ez az ára a megcsalásnak. Ezért végződik a legtöbb megcsalás eljegyzéssel. Mármint a megcsalt fél kapja a gyűrűt.

Mert a pasi nem mehet vissza annyival, hogy legyen minden a régiben. Csak azzal, hogy még többet ígér. Hogy elköteleződött. Azt meg ugye bizonyítani kell.

Féltékenykedés

A zsarolás és féltékenykedés szintén olyasmi, amit a pasik állítólag nem szeretnek, de közben meg lehet hogy igen. Különben is, ki nem szarja le, ha egyszer ennyire hatékony?

A féltékenykedést hála istennek mindig be lehet úgy állítani, hogy ő annyira nagyon szeret, a számonkérést és párkapcsolaton beüli stalkingot meg mintha csak aggódna érted. És még melengeti is a kis szívét.

A lényeg, hogy bármit megtehetsz vele, amíg szolgáltatsz neki kifogást.

Mert jó eséllyel csak a változatlant akarja, lusta mindent újrakezdeni mással, így az inercia neked dolgozik.

 

Nyaggatás

Mindegy, mit mond, szereti. Mert igazából egy primitív lény, anya-komplexussal. A nőket lehet hogy folyton leoltja, de akkor is úgy érzi, hogy nekik van igazuk. Ezért akkor is elvárja, hogy baszogasd, ha pampog érte. 

A nemi kondicionálás szerint ő ugyanis erősebbm meg okosabb, de egy gusztustalan féreg, akit féken kell tartani. A nője meg a "jobbik lelkiismerete" - csak épp nem lelkiismerei kérdésekben. 

Te lehetsz mondjuk a diétája, amit soha nem kezd el, csak letudja annyival, hogy szenved, mert hallgatnia kell. 

 

Pénz

Ez a legintenzívebb téma és mindenki mást fog mondani róla. 

A pénzes pasinak is több alfaja van. Van, amelyik szeret vele villogni, hogy mennyit költesz - csak ne kerüljön sokba. Van, aki azzal szeret hencegni, hogy milyen olcsó a fenntartásod. 

De egy biztos. Aki aranyásót szed össze, az magára is cash cow-ként tekint, úgyhogy ezt az imidzsét fenn kell tartanod. Legalábbis őelőtte. 

A lényeg, hogy ha költesz, meg ne próbálj TÉNYLEG magadra költeni. Ruhákat, melleket, cipőket veszel, azt le tudja írni a saját kényeztetéseként. Ha vele akarod fizettetni a a tanfolyamot, ami kitörést biztosít - felejtds el. Ezt vállaltad. Soha nem leszel több. 

 

A kezemet figyeld, ne azt, amit mondok

 

Tévedés azt hinni, hogy a pasik minden szavát komolyan kell venni, bezzeg a nők mindig mellébeszélnek. Ez nem így van. Nem minden pasi autista, és nem minden nő figyelemzavaros.

Mindenkinek vannak kimondott igényei, de attól, hogy azt kéri, még nem biztos, hogy az a jó neki. Az meg pláne nem biztos, hogy azzal tudod megszerezni.

Hogy a megcsalásos példánál maradjunk - persze, hogy azt kéri, hogy sose nézz félre. De elvenni akkor fog, ha igenis megteszed.

A félrekacsintás optimális mértéke függ az adott pasitól.

Van, akinél nyíltan flörtölhetsz és attól kapcsol be a birtokvédelmi ösztön. Másoknál agyafúrtabbnak kell lenni és úgy intézni, mintha akaratod ellenére tetszenél idegeneknek. (Ha betegesen féltékeny, akkor célszerű menekülni, hacsak a remélt bevétel tényleg meg nem éri azt a kockázatot, hogy nyomoztat utánad, esetleg egy nap megölet a nehezen megszerzett trófea.)

 

Ha már megmelegedett a seggünk

 

Van ugye a nagyon ostoba, aki már az első szex után elnyújtózik és elengedi magát. Mint valami Jane Austen regényben - aki elvette az ártatlanságát, annak kötelessége tovább tartani. Feljogosítva érzi magát dolgokra, lefutottnak tekinti a meccset és ezzel kiadja magát.

Másoknál ez később következik be. A gyűrű, az esküvő, a mézeshetek illetve az első gyerek születése után. Mindenki máskor érzi magát bebiztosítva. Olyankor ritkul a szex, if any, egyre több a bunkózás és egyre jobban kapóra jön, hogy bevontátok az államot is a párkapcsolatba és baromi drága és macerás a kiszállás. 

A lényeg, hogy nem baj, ha félrelép, sőt. Addig se téged koptat. Csak az a lényeg, hogy szégyellje magát érte és a bűntudat nagyvonalúvá tegye. És hogy egy mártírnak, szentnek tartson érte, amiért engeded. 

Pedig pont ezt akartad:)

Jó vadászatot!

 

Nem kell istenre, hazára, nemzetre vagy közjóra hivatkozni, ha jót akarnak neked.

 

5 komment

süti beállítások módosítása