Lobsterizmus 101

Friss kommentek

  • Reactor: @desw: Mi az uralkodás első szabálya? MINDENÉRT te vagy a felelős. Erről pedig ennyit. @eff: A nagyvárosban talán jobb? Ott még föld sincs, amit ve... (2022.04.28. 06:36) Emigrálj barátokkal!
  • Reactor: @troll ellenpólus: Valóban igen sokat elért. 8 helyet estünk vissza a GDP-listán, hála neki. Az áldásos gazdaságpolitikája következtében nemhogy a b... (2022.04.28. 00:47) Kis magyar önismeret
  • Reactor: @Quadrille Lobster: Tényleg? Pedig anno Rómában remekül működött. Nem véletlen, hogy az ő birodalmuk mái napig rekorder fennmaradás tekintetében. A ... (2022.04.28. 00:43) Miért zuhan le a gyorsnaszád?
  • Reactor: A társadalom döntő többsége nagy ívben szarik a politikára. Bal, szélsőbal, jobb, szélsőjobb, centrális, horizontális, vertikális, majális...szarják... (2022.04.28. 00:25) A Lobsterizmus saját politikai térképe
  • nevetőharmadik: @Reactor: tökéletesen igazad van. Az elmúlt 9 (!) év során radikálisan revideáltam a demokráciáról vallott nézeteimet, és meggyőződéssel állítom, ... (2022.04.27. 14:55) Politikai tőke és kapzsiság
  • Reactor: Adblocker telepítés. És onnantól békénhagynak a reklámokkal. Aki meg azért nem barátkozik veled, mert szerinte nem vagy elég divatkövető, trendi, va... (2022.04.27. 05:55) Nem ügyfél vagy, hanem termék. Úgyhogy megéri téged szívatni

Az vagy, amit be akarsz tiltani

2011. 02. 19.

Mindig mókásnak találtam azokat, akik kikelnek magukból egy vitában, csak mert a másik fél történetesen nem akar betilta(t)ni valamilyen viselkedést.

Ezek a control freak marhák azt vallják be hangosan a szemünkbe, amit a legjobban szeretnének eltitkolni önmagukról.

Szerintem ugyanis mindent elmond, hogy ki mit TÁMAD.

Nem, hogy mit prédikál, hanem hogy mi horgasztja fel benne a megsemmisítő indulatot. Ha szerinte egy meztelen női boka látványa túl nagy kihívást ró a férfi önmegtartóztatására, akkor nyilvánvalóan problémái vannak a bennszorult libidóval.

Akik meg nem szülők, de mindenhol pedofilt látnak, azokat meg preventíve eltiltanám minden közügytől és minden óvodától, mert

A) vagy a szabadságainkat akarják demagógiával korlátozni, vagy

B) nekik van valami baj a fejükkel, és mindenhol kivillanó gyerekbokát látnak.

 

 

Eszembe jutnak a csadorpárti, elmebeteg állatok, akik legálisan kislányokat tesznek anyává, de ha egy nő egy szál burkában ki merészel lépni az utcára, azt megkövezik. Olyanok azokon a kövezős videókon, mint a csimpánzok a természetfilmekben. Hirtelen megérted, hogy az ősemberek köztünk élnek.

Mindig mókásnak találtam, ahogy a katolikus nagyokosok minden élvezet betiltása közben pont az orgazmust kellett, hogy megtűrjék. Mert hívek azért kellettek. (Mondjuk a női orgazmust egész sokáig meg tudták akadályozni.)

Egyszóval mindenki azt akarja betiltani, amitől a legjobban fél saját magában. Okkal, vagy ok nélkül. Van, aki valóban egy horgadozó pedofilt nyom így el, de van, aki a saját egészséges nemi vágyától parázik be annyira, hogy elnyomja (és ezzel még jobban felelrősíti, míg végül megerőszakol valakit.)

A köztulajdon dédelgetése annak hangzik jól, aki szerint a köztulajdon az övé. Ha politikus, akkor kilopja, ha zember, akkor ingyenebédként magának reméli.

Vagy vegyük a melegek ellen fröcsögő megmondóembert. Hát nem mindenki elküldené inkább egy anális beavatásra?

Vagy vegyük az abortusz-elleneseket. Miért fáj az nekik, hogy valaki tervezi a családot vagy épp nem tervez saját ivadékot? Talán azért mert olyan jó dolog szülőnek lenni, hogy nek akarja, hogy más kimaradjon belőle? Vagy mert ha már ő utálja az egészet, nehogy már mások megússzák! Lehet szavazni...

Az ájtatosság mögött a legcsúnyább ösztönök szoktak lappangani. Egy kereszténynek hiába magyarázod, hogy te nem hiszel a Nagy Égi Pontozóbíróban, aki a halálod után jól elfenekel - mégsem követsz el bűnt, mert TE magad helyteleníted. Hogy a szabály benned van és köszönöd szépen, jól van ez így.

Én a magam részéről nem tudok nem megijedni ezektől az emberektől. Ha valahogy bebizonyosodna, hogy nem történik semmi a halál után, ezek elkezdenének randalírozni? 

Merd nekik azt mondani, hogy a prosítitúció úgyis volt/van/lesz, úgyhogy inkább tegyék kötelezővé az orvosi papírt és adóztassák a kurvákat.

Vagy hogy legalizálják a füvet, mert legalább a kíváncsi tiniknek (meg a kevésbé karótnyelt felnőtteknek) nem kell az alvilággal találkozniuk, ha be akarnak tépni.

Esetleg merd kifejteni, hogy hiába tiltják be a gyerekek fotózását arra (a gyerekre) engedéllyel nem rendelkezőknek az iskolában a pedofilokra hivatkozva, a pedofília már így is tilos és ezzel csak az engedélyét otthon felejtett szülőt szívatod. (Nem vicc, létező brit szabályozás. A szomszéd gyerekét sem viheted haza edzésről, ha nincs rá papírod a szüleitől.)

Amúgy a kiskorú lányokkal kötött házasság önmagában egyfajta pedofil-ellenes lépés volt, mert amint elérte a nyolc éves kort, valakiben (mondjuk a saját apjában) azonnal felhorgadt valami illegális gondolat - és azzal rontotta volna a gyereke férjhezmenési esélyét.

1 komment · 6 trackback

süti beállítások módosítása