Lobsterizmus 101

Friss kommentek

  • Reactor: @desw: Mi az uralkodás első szabálya? MINDENÉRT te vagy a felelős. Erről pedig ennyit. @eff: A nagyvárosban talán jobb? Ott még föld sincs, amit ve... (2022.04.28. 06:36) Emigrálj barátokkal!
  • Reactor: @troll ellenpólus: Valóban igen sokat elért. 8 helyet estünk vissza a GDP-listán, hála neki. Az áldásos gazdaságpolitikája következtében nemhogy a b... (2022.04.28. 00:47) Kis magyar önismeret
  • Reactor: @Quadrille Lobster: Tényleg? Pedig anno Rómában remekül működött. Nem véletlen, hogy az ő birodalmuk mái napig rekorder fennmaradás tekintetében. A ... (2022.04.28. 00:43) Miért zuhan le a gyorsnaszád?
  • Reactor: A társadalom döntő többsége nagy ívben szarik a politikára. Bal, szélsőbal, jobb, szélsőjobb, centrális, horizontális, vertikális, majális...szarják... (2022.04.28. 00:25) A Lobsterizmus saját politikai térképe
  • nevetőharmadik: @Reactor: tökéletesen igazad van. Az elmúlt 9 (!) év során radikálisan revideáltam a demokráciáról vallott nézeteimet, és meggyőződéssel állítom, ... (2022.04.27. 14:55) Politikai tőke és kapzsiság
  • Reactor: Adblocker telepítés. És onnantól békénhagynak a reklámokkal. Aki meg azért nem barátkozik veled, mert szerinte nem vagy elég divatkövető, trendi, va... (2022.04.27. 05:55) Nem ügyfél vagy, hanem termék. Úgyhogy megéri téged szívatni

A felcsúti kviddicspálya

2012. 05. 03.

Hallottam, hogy Felcsúton jó sok pénzből épül egy stadion, Hallelúja! Nem is tudom, hogy tudtuk eddig nélkülözni.

A mindenhol változtatás nélkül visszaböfögött MTI-hírből azt is megtudtuk, hogy "A PFLA-t működtető alapítvány elnöke, Mészáros Lőrinc a lapnak azt mondta: olyan ékszerdoboz jön létre Felcsúton, amely nemzetközi mérkőzésekre is tökéletesen alkalmas lesz."

Illetve hogy "a FIFA illetékesei előzetesen véleményezték a stadion tervrajzait, s a jelenlegi legmagasabb, 4-es kategóriába sorolták a létesítményt, amely magába foglalja majd az összes öltözőt, az orvosi, egészségügyi szobákat, szertárakat."

Ez az utóbbi baromság ezerrel agyon lett idézve, szal gondolom, most össze kéne pisilni magamat. De nekem egyre csak az jár az eszemben, hogy a legmagasabb kategóriába az az étkezde kerül, ahol van külön női és férfi WC. Vagyis ez egy bürokratikus szarság, jelentősége nulla.

Tisztára úgy hangzik, mintha izzadtak volna, hogy valódi teljesítményt írhassanak a pártközleménybe, de csak erre futotta. Hiába néztek könyörgően a kedves MTI-s tollnokok, jó hírt azt senki nem tudott mondani nekik. Mondjuk hogy a világ tátott szájjal les, vagy hogy mindenki el van alélva. De nem. Ilyet még egy miniszter sem merne hazudni, mert azonnal felhívná egy fránya indexes a fifát, hogy ugyan már, mit is gondoltok az organikus akácfa-stadionról. Mire kiderülne, hogy a világon semmit. Ugyanilyen van Ugandában is, ott is külön van a férfi WC. Stabil 4-es.

Konstatáltam ezen túl, hogy milliárdokba kerül, de nem tudjuk, kiébe, ezért feltételezem, hogy az enyémbe. A stadion árát az adóharácsok bevételeivel összehasonlítgatni még szerintem sem lesz demagógia.

Aztán az is fontos, hogy a 2014-es kampányban jól fel lehet majd avatni. Ha nekik ettől jobb... Szerintem inkább vérforraló lesz.

De az információ tovább dolgozott bennem. Nem hagyott nyugodni.

Fából lesz. Hmmm.

Tornyocskák, használtahatlan terek. Okés. Sportbuziknak jó az is.

Az infó csak dolgozott, dolgozott bennem - És akkor egyszer csak rájöttem!

Felcsúton kviddicspálya épül!

6 komment

süti beállítások módosítása