Lobsterizmus 101

Friss kommentek

  • FairplayE: Nem tudom, hogy a tanult tehetetlenség kérdéséből milyen gondolatmenettel jutottak el többen a gyerekvállaláshoz. Mintha az valami megoldás lenne a ... (2019.12.15. 00:51) A depresszió, mint tehetetlenség
  • SakkMatt: Nem kell ám olyan messzire menni, hogy jó ütemben épülő metrót lássunk. Moszkvában is felépült legalább egy Budapestnyi metró csak a XXI. században:... (2019.09.18. 15:03) 23 év alatt 588 km új metró épült
  • pallasmacska: azért a hozzászólásokból kiválóan látszik, ki az, aki odáig sem jut el, hogy felismerje, előre kiszabott életet él. (2019.06.08. 20:38) 40 vagyok, de élni akarok!
  • Ra: Wow... (2019.06.04. 20:56) Hogyan szoktasd le magad a tanult tehetetlenségről?
  • Hemi12: Igazad van! Az '56-os forradalmárok is baszódjanak meg! Megöltek egy csomó EMBERT!!! Akik között biztos voltak jók is! Hát nem olvasták a szótári de... (2019.03.15. 16:51) Feminizmusról picsogni férfiatlan

Ami ellenáll a kormánynak...

2012. 02. 08.

Vajon ki az, aki joggal elvárhatja, hogy válság, huszonegyedik század, felvilágosodás és (horribile dictu!) szekularizáció ide vagy oda, a mindenkori kormány lépései semmilyen hatással ne legyenek rá? 

 

Semjén most csak annyit mondott, olyan finanszírozási konstrukció kidolgozására van szükség, amely megőrzi az egyháztámogatások értékét, és ellenáll a mindenkori gazdaságpolitika lépéseinek.

Index

 

Ezektől miért nem félti a királyunk a szuverenitását?

Csak mert a szuverenitás az az, hogy az uralkodó úgy adóztathatja és abuzálhatja az alattvalóit, ahogy jónak látja és abba külső szereplő nem szól bele.

500 milliárddal kevesebb SZJA-bevétel, az 5 milliárddal kevesebb zsé a munkában megszakadó papoknak.

Ezennel követelem, hogy ...

1) a fizetésem ellenálljon a mindenkori kormány gazdaságpolitikai lépéseinek.

2) Hogy a cégem adóterhei is ellenálljanak

3) Hogy az autóm terhei is.

4) Hogy a magánéletem és a párkapcsolatom ellenállhasson Matolcsy termékenységi lázálmainak és a mindenkori kormány kivegye a kezét az alattvalók szaporító szerveiből.

5) Hogy akárki akármilyen szabályt hoz abban az országban, ahol tartózkodok, ne lehessen rám semmiféle következménye - kivéve ha pénzt ad nekem. És ha ad, annak állandó legyen ám a mértéke, esetleg növekvő.

A Vatikán nevű offshore bank megint jól képviselte az érdekeit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oriblog.blog.hu/api/trackback/id/tr724078832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.