Lobsterizmus 101

Friss kommentek

  • Reactor: @desw: Mi az uralkodás első szabálya? MINDENÉRT te vagy a felelős. Erről pedig ennyit. @eff: A nagyvárosban talán jobb? Ott még föld sincs, amit ve... (2022.04.28. 06:36) Emigrálj barátokkal!
  • Reactor: @troll ellenpólus: Valóban igen sokat elért. 8 helyet estünk vissza a GDP-listán, hála neki. Az áldásos gazdaságpolitikája következtében nemhogy a b... (2022.04.28. 00:47) Kis magyar önismeret
  • Reactor: @Quadrille Lobster: Tényleg? Pedig anno Rómában remekül működött. Nem véletlen, hogy az ő birodalmuk mái napig rekorder fennmaradás tekintetében. A ... (2022.04.28. 00:43) Miért zuhan le a gyorsnaszád?
  • Reactor: A társadalom döntő többsége nagy ívben szarik a politikára. Bal, szélsőbal, jobb, szélsőjobb, centrális, horizontális, vertikális, majális...szarják... (2022.04.28. 00:25) A Lobsterizmus saját politikai térképe
  • nevetőharmadik: @Reactor: tökéletesen igazad van. Az elmúlt 9 (!) év során radikálisan revideáltam a demokráciáról vallott nézeteimet, és meggyőződéssel állítom, ... (2022.04.27. 14:55) Politikai tőke és kapzsiság
  • Reactor: Adblocker telepítés. És onnantól békénhagynak a reklámokkal. Aki meg azért nem barátkozik veled, mert szerinte nem vagy elég divatkövető, trendi, va... (2022.04.27. 05:55) Nem ügyfél vagy, hanem termék. Úgyhogy megéri téged szívatni

A butaság nőies? És a nőies az jó? És kinek az?

2016. 12. 19.

Felmerült a kérdés, hogy mit lehet csinálni azokkal, akik szerint a nőnek gyengusnak és butácskának kell lenni, hogy nőiesch legyen.

tumblr_mheoy5txv61rk2m5ao2_500.gif

 

Ha ... (egy) ... felnőtt, nőnemű ember érdekérvényesítő képessége ... erősebb egy baktériuménál, és még észt is mellékeltek a csomagban, akkor maga a női antikrisztus, vagy még rosszabb, férfi. Legutóbbi kapcsolatomban szépen meg is fogalmazta ezt akkori partnerem, miszerint ha velem beszélget, akkor figyelnie kell arra, hogy mit mond, olyan, mintha készültségben kellene állnia, így tisztel ugyan, de a férfi-nő kapcsolatban szokásos gyámolító szerepet nem érzi ..., és így magát sem férfinak ....

...ellenben ha ... csillogó szemmel, véleményem megtartásával pillognék rá, amikor kinyilatkoztató kedvében van, akkor ugyan annyiba nézne az egyedfejlődési létrán, mint a kutyáját, de megvakarná a fülem tövét esténként, és nem sérülne istenképzete. Esetemben, és a többi hasonló cipőben járó nő esetében sem maszkulin alkatú nőről beszélünk, aki a piszoárhoz járul, és szkanderben, vagy távolbaköpő versenyben bárkit legyőzne, a derék-csípő hányados is bőven határértéken belüli.

Csernus apánk ugyebár volt már szíves böfögni egy hasonlót - pardon, könyvet is írt róla - hogy ha valakinek női nemi szerve van és megoldja a dolgait maga helyett, az nincs tekintettel a férfiakra. Hogy aki nem fizet, mint a katonatiszt meg nem tűr el minden faszom hisztit, az nem férfi. Hogy a nemi identitással nem csak bizonyos tulajdonságok és bizonyos színek, formák, zene, filmek, stb. szeretete adott, hanem a töketlenség, a butaság és a balfaszság is aszerint van leosztva.

Ami amúgy téves. Balfasz mindkét oldalon van - max az egyik oldalon elvárják, a másikon meg lenézik ha hülye vagy.

Én is találkoztam egyszer egy ilyen férfival. Mondtam, milyen jó csaja van - mire ő közölte, hogy

"De sajnos tudja magáról..."

Hát most komolyan, kinek kell az ilyen? Már nem a nő, aki tudja magáról, hogy jól néz ki, hanem a férfi, aki egy önbizalomhiányos modellt szeretne. És az önbizalomhiány ugyanazért fontos neki, mint a butaság a levélíró pasijának.

Akkor szögezzünk le két fontos dolgot:

1. Neked nem kell ilyen férfi

2. Van másféle

És most a legfontosabb:

3. Ez nőkre is igaz

Vagyis nem minden nő automatikusan ellésre programozott, tehetetlen, picsogó istencsapása, aki szívesen beleülne a jóba és cserébe csak elleni hajlandó, meg egy ideig szexelni meg jól kinézni is. Nem minden nőnek egy kihasználható idióta kell - aki kellően be van programozva, hogy punciért bármit, hogy egy hülyét, egy hisztis picsát, egy tehetetlen, nyámnyila idiótát is jogilag magához vegyen. És nem minden férfinek egy kihasználható idióta kell, aki ha nem hülye, akkor is annak tetteti magát (mígnem már mindegy is, hogy tettet-e mert ezt nem lehet büntetlenül tettetni), aki önbizalomhiányos és egészen addig aláveti magát, amíg a szüléstől el nem veszíti a nő-értékét és ki nem nyílik a csipája, hogy neki már csak a passzív agresszió meg a manipulálás maradt.

Mert akinek idióta kell, az magát se nézi sokba - márpedig az önbizalomhiány nem szexi egy férfiban. Szerintem egy nőben sem, de az ilyeneknek úgyis hiába magyaráznád.

Ez nem egy férfi-probléma. Ez egy emberi probléma. Valaki egyszerűen csicska - és az le akarja húzni azt is, aki mellette van, mert az a biztos, akkor nem szökik el. Holott támogathatnátok egymást, hozzá is adhatnátok egymáshoz.

Aki egy hülyét akar - az egy bútort akar az életébe.

Aki cibálja a partnere önbecsülését, csak hogy nehogy elveszítse, az nem érti egy kapcsolat lényegét.

Itt írtam róla részletesen angolul - kicsit szétszórva magyarul is megvolt. Az előre programozott mosógép emberek csak a koreográfiát utánozzák. Igazából lövésük sincs, mi a szeretet és a szerelem és hogy mit miért csinálnak. Aztán meglepődnek, hogy összeköltözésből nem lesz boldogság, hogy házasság sem hoz boldogságot oda ahol (már) nem volt, és ami még durvább, a gyerek se old meg szar kapcsolatot. Nahát.

Mert már eleve csak castingoltatok egy szerepre, tárgyiasítottátok egymást - mindketten - és csak a szerepeiteket játszottátok. Aztán meg sírtok, hogy nem önmagatokért szeret. Hát hogy a faszba szeretne már önmagadért, mikor nem volt rá kíváncsi? Továbbmegyek, te sem tudod, ki vagy, akkor meg hogy a faszba szerethetne önmagadért? Hiszen nincs is olyan, hogy "te". Csak néhány TV-show, amit szeretsz meg pár kaja, amit nem. Meg iskolai emlékek.

Inkább örüljetek neki, amikor a kis hülyék ilyen egyszerűen elárulják magukat. Tudom, nehéz elfogadni, hogy tényleg legalja kis hülye a pasid - pedig hogy megfelelt volna férjnek és anyád is hogy örült volna... Csak viccelek. Nem felelt volna meg. Nerm a pénze, a lakása, meg nem a nőd mellmérete dönti el, hogy megfelelő partner-e, hanem pont ezek a dolgok. Ne castingolj, hanem ismerkedj. És ha ez derül ki róla, akkor ne csukd be a szemed, hanem lépjél. Nem kell mindenáron kapcslatban lenni. És nem kell mindenáron gyerekvállalássá betonozni egy kapcsolatot, csak azért mert már X éves vagy.

Ha ezek a hülyeségek nem motoszkálnának a kis agyadban, eszedbe sem jutna egy ilyennel még tovább haverkodni. Ha nem mindenkiben az élethosszig monogámiához keresnéd a sorstársat, akkor nem is lenne értelme olyasminek, hogy "elvesztegetett idő". És azt sem bánnád, hogy hülye, mert nem maradnál vele. Nem akarnád bemagyarázni magadnak, hogy bizonyos szögből elég okosnak látszik és különben is van saját lakása.

El tudod képzelni, milyen szép lenne a világ, ha ezek a torlaszok nem lennének a gondolkodás útjában? Mennyi hamis szeretetből nem születne boldogtalan házasság, abból meg traumatizált gyerekek? Hány szerencsétlen nem nyomorgatná többé egymást? Hányan hagynák abba a hazudozást maguknak? Hányan nem tűrnék tovább hogy verjék vagy alázzák őket? Hányan nem nyalnák be többé a mártírdumát és hányan nem szorulnának mártírszerepbe, mert nem gondolkodtak időben?

Nem kell mindenkinek világot váltani. De mind megválthatnátok a világot ha nem hazudnátok magatoknak, aztán egymásnak, aztán pedig aszerint élnétek, amit így láttok és éreztek. Azzal, akivel érdemes. Olyanokból is sokkal több lenne.

Ja, és persze bevernétek a pofáját annak, aki megpróbál a magánéletetekről törvénykezni.

tumblr_n0hmo8eoyk1t40yzjo7_500.gif

Ez egy örökbefogadott poszt volt. Szerezz magadnak te is!

 

 

 

470 komment

süti beállítások módosítása