Lobsterizmus 101

Friss kommentek

  • Reactor: @desw: Mi az uralkodás első szabálya? MINDENÉRT te vagy a felelős. Erről pedig ennyit. @eff: A nagyvárosban talán jobb? Ott még föld sincs, amit ve... (2022.04.28. 06:36) Emigrálj barátokkal!
  • Reactor: @troll ellenpólus: Valóban igen sokat elért. 8 helyet estünk vissza a GDP-listán, hála neki. Az áldásos gazdaságpolitikája következtében nemhogy a b... (2022.04.28. 00:47) Kis magyar önismeret
  • Reactor: @Quadrille Lobster: Tényleg? Pedig anno Rómában remekül működött. Nem véletlen, hogy az ő birodalmuk mái napig rekorder fennmaradás tekintetében. A ... (2022.04.28. 00:43) Miért zuhan le a gyorsnaszád?
  • Reactor: A társadalom döntő többsége nagy ívben szarik a politikára. Bal, szélsőbal, jobb, szélsőjobb, centrális, horizontális, vertikális, majális...szarják... (2022.04.28. 00:25) A Lobsterizmus saját politikai térképe
  • nevetőharmadik: @Reactor: tökéletesen igazad van. Az elmúlt 9 (!) év során radikálisan revideáltam a demokráciáról vallott nézeteimet, és meggyőződéssel állítom, ... (2022.04.27. 14:55) Politikai tőke és kapzsiság
  • Reactor: Adblocker telepítés. És onnantól békénhagynak a reklámokkal. Aki meg azért nem barátkozik veled, mert szerinte nem vagy elég divatkövető, trendi, va... (2022.04.27. 05:55) Nem ügyfél vagy, hanem termék. Úgyhogy megéri téged szívatni

A sorkatonaságnak van értelme, csak nem az

2016. 01. 16.

A sorkatonaságnak honvédelmi hatása elhanyagolható. De nem is az a célja. Az a célja, hogy beszoktasson, betörjön. Hogy megnyomorítsa az akaratodat a brutális önkényességével és értelmetlenségével. Hogy félelmet keltsen benned és tudatosuljon, hogy csak azért ficánkolhattál eddig, mert ők engedték. Hogy megrettenj és ennél kisebb kérdésekben aztán már pláne ne merj ellentmondani.

Na, arra tökéletes.

Ami a női alattvalónak az ellesztés, az a férfi alattvalónak a katonaság. Megrémít, értelmetlen, akaratod ellenére való, de nem nagyon mersz rá nemet mondani, mert akkor nemzetellenes vagy. Holott csak a vezetőknek túl nagy a hatalma.

 marine_drill_instructors_24.jpg

Az a bajotok, hogy elfelejtettétek, hogy a testetek az államé. Hogy csak emberi erőforrások vagytok a tenyésztelepen, feldolgozásra várva. De most majd emlékeztetnek rá.

Nem csak nőket, férfiakat is.

Épp csak rácsodálkoztam, milyen varázslatosan tökéletes gumicsont-topik a nőellesztés, erre már itt is van a folytatás. Nem csak a nők testéről beszélünk immár gátlástalanul, nem csak az ő testi épségükbe és egészségükbe dumálunk bele, de a férfiakéba is.

A nőket úgy dolgozzák fel, hogy nagyon egyoldalú feltételekkel leellesztik és függővé teszik őket. A férfiakat pedig úgy, hogy besorozzák rossz hatékonyságú bioizomnak a katonaságba. A férfiakat és nőket addig ugráltatják, alázzák, szoktatják az értelmetlen, repetitív parancs-végrehajtáshoz, míg már nem gondolkodnak tovább, csak reflexből engedelmeskednek. Eleinte még bosszantja őket a feladat, aminek semmi értelme nincs, viszont indokolatlanul kegyetlen  - de később már nem kérdeznek többet. És másokra is hörögni kezdenek, ha azok még nem tompultak el. Ősanya, Én-is-voltam-katona, egyre megy. 

Így fosztják meg a férfit és nőt is a vélemény-kifejezés képességétől. Ha ugatni mersz, hogy valahol szorít, gyermekedre káros szörnyeteg vagy.

Ha ugatni mersz, hogy értelmetlen a parancs, hazaáruló, gyáva geci vagy.

Nem csak a nők teste présgép, ami nyugodtan szakadhat, nem kár érte, hanem a férfiaké is. Szakadjon az az artéria, szaggassa azt a combizmot a repesz. Dögölj meg a hidegben vagy fulladj meg a sárban, sérülj le kiképzés közben, fagyjon le a fél heréd, ha kinnfelejtennek éjszakára. Ez a dolgod, bazmeg, izom vagy nekik. Majd te is úgy jársz, mint szült nő az orvosnál: gondolj arra, hogy a hazádért volt. Kezelni minek? Panaszkodni sem szabad.

És még pénzt sem kapsz érte – üdvözlünk a fizetetlen munka világában. Találj benne értelmet, ha jót akarsz magadnak.

Igazából az állam a férfiakon is a nőkön is lobotómiát hajtana végre legszívesebben. Zombikkal a legkönnyebb országosdit játszani. Teszik, amit mondanak nekik, nincs véleményük, nem érzik, ha fáj. A testük beáldozható, a véleményük, személyiségük, ambícióik pedig kellemetlen születési rendellenesség. De amit az iskolarendszer nem tud kiverni belőlük, azt majd az alapkiképzés és a gyerekkínzás megteszi.

A lényeg, hogy ha kapálózol, még jobban fáj. Persze, hogy igazságtalan, pont az volt a célja. Ha még panaszkodnod sem szabad, majd magadat próbálod hozzáigazítani. Igazán bámulatos, mi mindent kibír az ember. Miért is ne használnánk az adaptációs képességét? Hát mihez kezdene magával, ha nem adnánk neki szerepeket? Mihez kezdene a kis testével, úgyis csak megöregszik. Akkor meg használjuk fel a céljainkra, amíg még fiatal és ropogós. Hogy belenyomorodik? Hát hiszen én is voltam ott és most meg itt vagyok. Olyan lesz neki, is mint nekem. Majd ha ő is ideát lesz, ő sem akarja majd, hogy a fiatalok kimaradjanak a beszoktatásból. Dehogy akar valaki jobbat a következő generációnak. Azt akarja, hogy ők is szenvedjenek. És ha megteheti, meg is teszi.

Ha már ő is szült egy hagyományos, szent családba, ő is nőgyűlölő lesz. Ha már ő is megtört a szándékos szívatás súlya alatt, ő sem akarja majd, hogy mások meg töretlen gerinccel kezdhessenek az életnek. Az, hogy a nők jogfosztásából még sosem lett gazdasági fellendülés, az nem számít. Az, hogy besorozott katona lófaszt se ér valódi helyzetben, csak felfogja a golyót, az nem fontos.

Ennek az egésznek nem is az a célja.

Hanem a beszoktatás.

A tested a miénk. Majd most megtanulod.

Ja, addig nem, amíg még elvándorolhatsz, Kövér is megmondta. Ez az egyetlen fegyvered maradt ellenük, mert a döntéseiket már nem tudod megváltoztatni.

Hatalmas különbség van aközött, hogy önként mész harcba, vagy kényszerítenek/elvárják. Hatalmas különbség van aközött, hogy magadtól akarsz gyereket, vagy kényszerítenek/elvárják. Önként megfontolnám. Ha kényszerítenek, a saját, pitiáner butaságuk meg játszmáik miatt, akkor soha.

Mikor fogják már fel, hogy az ember számít, nem az ország. Pláne nem a vezetése.

Vigyázat, a határok záródnak.

Ami a női alattvalónak az ellesztés, az a férfi alattvalónak a katonaság. Megrémít, értelmetlen, akaratod ellenére való,...

Posted by Quadrille Lobster on Saturday, January 16, 2016

111 komment

süti beállítások módosítása