Lobsterizmus 101

Friss kommentek

  • Reactor: @desw: Mi az uralkodás első szabálya? MINDENÉRT te vagy a felelős. Erről pedig ennyit. @eff: A nagyvárosban talán jobb? Ott még föld sincs, amit ve... (2022.04.28. 06:36) Emigrálj barátokkal!
  • Reactor: @troll ellenpólus: Valóban igen sokat elért. 8 helyet estünk vissza a GDP-listán, hála neki. Az áldásos gazdaságpolitikája következtében nemhogy a b... (2022.04.28. 00:47) Kis magyar önismeret
  • Reactor: @Quadrille Lobster: Tényleg? Pedig anno Rómában remekül működött. Nem véletlen, hogy az ő birodalmuk mái napig rekorder fennmaradás tekintetében. A ... (2022.04.28. 00:43) Miért zuhan le a gyorsnaszád?
  • Reactor: A társadalom döntő többsége nagy ívben szarik a politikára. Bal, szélsőbal, jobb, szélsőjobb, centrális, horizontális, vertikális, majális...szarják... (2022.04.28. 00:25) A Lobsterizmus saját politikai térképe
  • nevetőharmadik: @Reactor: tökéletesen igazad van. Az elmúlt 9 (!) év során radikálisan revideáltam a demokráciáról vallott nézeteimet, és meggyőződéssel állítom, ... (2022.04.27. 14:55) Politikai tőke és kapzsiság
  • Reactor: Adblocker telepítés. És onnantól békénhagynak a reklámokkal. Aki meg azért nem barátkozik veled, mert szerinte nem vagy elég divatkövető, trendi, va... (2022.04.27. 05:55) Nem ügyfél vagy, hanem termék. Úgyhogy megéri téged szívatni

Kézikönyv nőkhöz: Mit akar az úgynevezett nő? És te mit akarsz?

2015. 01. 06.

Magányos Zsongó azt találta vélekedni, hogy a nők komplikáltak. Ennél magasabb labda nekem nem kell. 

Most bebizonyítom, hogy a legtöbb nő halálosan nem komplikált, csak éppen nem akkor tulajdonítunk nekik rossz szándékot, amikor kéne.  

grafikon.jpg

Ha csajozásra adod a fejedet, az első dolog, amit meg kell tudnod, hogy konformistával van-e dolgod.* 

Ezt a legkönnyebben úgy tudhatod meg, hogy felvetsz egypár közepesen megosztó megosztó témát, és ha a többségi álláspontot hangoztatja, akkor gratulálok, sikerült belehúznod a 99%-ba (vagy éppen rossz napja van, esetleg téged néz konformistának és jobbnak látta hazudni).

Vigyázat, a konformista válasz a '80 után születetteknél nem a bigott fundamentalista mantra, hanem az apologetikus, klozet-intoleráns verzió. Vagyis nem azt fogja mondani, hogy a melegeket ki kéne irtani, hanem hogy neazuccáncsinálják (gondolom, mert megmelegszik tőle valaki). Nem zsidózni fog, csak nem helyesli, hogy valaki "látványosan csinálja". Úgy általában nem bánja a másságot, csak ne lássa. (Egy "csak" vagy egy "lássukbe" tuti lesz a mondatban.) 

Ha ajánlhatok beszédtémát, emlegesd fel neki, hogy olvastál ezekről a tudatosan gyerektelenekről - és kérdezd meg, mit gondol. Nagyon résen kell lenni, hogy erre ne adja ki magát. 

Szóval jó eséllyel fogtál egy konformistát. 

Ez esetben végtelenül egyszerű a képlet:

azt akarja, amit akarnia kell.

 

Ne tegyél úgy, mintha nem tudnád, mit akar. Ajik, utazás, FB-dicsekvés, isten, haza, család, gyerek, autó, kertes ház. Nincs lacafaca, nem vesztegetjük az időt. 

Vigyázat, a konformista annak örül, ha különlegesnek érezheti magát, ezért szereti azt mondani, hogy ő másképp lesz ugyanolyan. Példamondat: "Mi ugyan összeházasodunk, mert a szüleink akarják, de mi majd máshogy fogjuk csinálni." 

Azt hinni, hogy túljártok a szerepek eszén, amikor épp magatokra veszitek őket - mindkettőtöktől igen eredeti húzás. Hadd gratuláljak 

fp-animated.gif

Szóval teljesen kiszámítható, mit akar (ingyenebédet, illetve hogy asszisztálj ahhoz, ahogy a szüleit/társadalmat kielégíti), és hogy mikor akarja (mielőbb). 

Akkor is azt akarja, amikor tagadja. 

Sőt, főleg azt akarja, amit tagad. 

Ha hangosan akarja, akkor magadtól is lehet annyi eszed, hogy fuss. 

Ha nincs annyi eszed, hogy fuss, gratulálok, megtaláltad a neked való társat. Ha nem esik jól, nem számít. Neki sem, de nem is az a lényeg. 

 

Te meg akkor keresel neki kifogást, amikor nem kéne

 

Merthogy te is a 99%-ba tartozol, méghozzá 99%-os eséllyel. 

Ezért amikor a társadalmilag elfogadott baszogatással áll elő, akkor ellentmondasz, de az csak amolyan operett-ellenállás. Igazából bűntudatod van, amiért te nem azt akarod, és már eldöntötted, hogy meg fogod tenni, csak olyan jó lett volna még kicsit élni. Plusz fel akarod verni az árat. Ha most látványosan nem akarod, később megkérheted az árát. 

Ezért keresel neki kifogásokat. Amikor nem kéne. Hiába csesztet, hiába csúnya dolog a csesztetés, te majd kimented saját magad előtt. 

Össze akar költözni? Leveteti a cipődet? Minden pénzről közösen akar dönteni? Gyereket akar, mikor te nem? Hisztizik, mert női nevet talált a telefonodban? Felzabálta a magánszférádat? Majd te kimagyarázod helyette. Hogy csak jót akar. Meg hogy milyen jó mellei vannak, ilyet máshol nehezen kapsz.

És eljő majd a pillanat, amikor felgyújtja a kedvenc pólódat, kidobja a kedvenc cuccaidat és kidob a picsába, de akkor is ugyanazt akarja. Tényleg unja a fejed és tényleg kihűlt a kapcsolat, de lényeg továbbra is ugyanaz: emeld a tétet, és akkor visszajöhetsz. Még a szakítás is arról szól. Gyűrű vagy gyerek, és mindjárt minden el van felejtve. Ha segítesz neki azt tenni, amit tennie kell, bármit elfelejt. (Amíg elő nem veszi újra.) 

Csak ne felejtenéd mindig el a legelső dolgot, amire tanítottalak. Ha konformistával találkoztál, konformista is marad. 

De ez is a te hibád. Szállj magadba. 

Bezzeg ha olyasmivel basztatna, ami nem társadalmilag bevett, akkor ellenállnál és ördögügyvédjéznél. Akkor mindenféle ördögi szándékra, vagy mentális abnormalitásra gyanakodnál. Nem fogad el ajándékot? Biztos nagyobbat akar. Nem akar folyton találkozni? Biztos van valakije. Nem akar gyereket? Biztos elmebeteg. Méhe van, mi a faszt akarhatna? 

 

Aki kimaradt

 

A maradék egy százalék épp azért, merthogy megcáfolja a klisét - szal hozzájuk nincs megoldókulcs a férfimagazinban. Ha találkozol velük, kurva nagy szerencséd van, és az isten szerelmére, meg ne próbáld futtatni rajtuk a klisénő programot, mert mindketten szarabbul fogjátok érezni magatokat tőle. 

Amúgy nincs kőbe vésve, ki hová tartozik. Mindenkinek vannak jobb időszakai. Aztán ha maga alatt van, jön a 99%

 

 

A következő epizódban pedig bebizonyítom, hogy az aranyásók csinálják jól, aztán megtudjátok, hogyan nem szabad randizni. 

 

 

Nem kell istenre, hazára, nemzetre vagy közjóra hivatkozni, ha jót akarnak neked.

 

 

 

 

3 komment

süti beállítások módosítása