Lobsterizmus 101

Friss kommentek

  • Reactor: @desw: Mi az uralkodás első szabálya? MINDENÉRT te vagy a felelős. Erről pedig ennyit. @eff: A nagyvárosban talán jobb? Ott még föld sincs, amit ve... (2022.04.28. 06:36) Emigrálj barátokkal!
  • Reactor: @troll ellenpólus: Valóban igen sokat elért. 8 helyet estünk vissza a GDP-listán, hála neki. Az áldásos gazdaságpolitikája következtében nemhogy a b... (2022.04.28. 00:47) Kis magyar önismeret
  • Reactor: @Quadrille Lobster: Tényleg? Pedig anno Rómában remekül működött. Nem véletlen, hogy az ő birodalmuk mái napig rekorder fennmaradás tekintetében. A ... (2022.04.28. 00:43) Miért zuhan le a gyorsnaszád?
  • Reactor: A társadalom döntő többsége nagy ívben szarik a politikára. Bal, szélsőbal, jobb, szélsőjobb, centrális, horizontális, vertikális, majális...szarják... (2022.04.28. 00:25) A Lobsterizmus saját politikai térképe
  • nevetőharmadik: @Reactor: tökéletesen igazad van. Az elmúlt 9 (!) év során radikálisan revideáltam a demokráciáról vallott nézeteimet, és meggyőződéssel állítom, ... (2022.04.27. 14:55) Politikai tőke és kapzsiság
  • Reactor: Adblocker telepítés. És onnantól békénhagynak a reklámokkal. Aki meg azért nem barátkozik veled, mert szerinte nem vagy elég divatkövető, trendi, va... (2022.04.27. 05:55) Nem ügyfél vagy, hanem termék. Úgyhogy megéri téged szívatni

Kicsi pénisz = Nagy GDP. Official.

2011. 07. 22.

Ahol kicsi az átlagos péniszméret, nagyobb a GDP-növekedés, jöttek rá a tudósok.

1960 és 1985 között azokban az országokban, ahol rövidebb átlagos péniszméretet jelentettek, a férfiak nagyobb gazdasági hatékonyság volt megfigyelhető, fedezte fel egy finnországi kutatás. (pdf) A korreláció jelentős.

Néhány gyöngyszem a tanulmányból:

"The aim of this paper is to fi ll this scholarly gap with the male organ."

It is argued here that the average size (the erect length, to be precise) of male organ in population has a strong predictive power of economic development during the period. The exact causality can only be speculated at this point but the correlations are robust.

Indeed the “male organ hypothesis” put forward here suggests that penises carry economic significance. Quite remarkably, the statistical endurance of the male organ is also found very formidable.

A tanulmány 3 magyarázatot ajánl az erős korrelációra.

  1. Köze lehet esetleg a nemi egyenlőtlenségekhez? A két pénisz-véglet esetében (Afrika és Ázsia) kevésbé jellemző a nemek (gazdasági) egyenjogúsága, aminek gazdasági hatása komoly szokott lenni. Egy nem-lineáris összefüggés elképzelhető.
  2. Nem figyelt változók lehetnek a korreláció okai, úgy mint politikai stabilitás, vagy népesedés hatása a gazdasági növekedésre. (Ie. tesztoszteron és szaporodás)

"it is impossible to disentangle why dysfunctional regimes would be located at the extremes of the male organ spectrum."

  1. A freudi magyarázat, azaz hogy tényleg pénzzel akarják kompenzálni a hímek a hardware-beli hiányosságokat. (aka. “self-esteem production function”)

Figyelmeztetés:

  • Az, hogy a csóróbb országban nagyobb a pénisz, sajnos nem jelenti, hogy emiatt hátradől a politikus.
  • Csóró ország politikusa mindenkinél hajlamosabb arra, hogy meg akarja építeni a Világ Legnagyobb Izéjét (de legalábbis Közép-Kelet-Európa Legnagyobb Izéjét)
  • Ez igaz olyan gazdag országokra is, ahol nem dolgoztak meg a vagyonért, lásd az olajtermelő országokat. De ez most nem tartozik ide, cak eszembe jutott. 

 

9 komment

süti beállítások módosítása